woensdag 27 september 2006

Opa Jan Memorial dag

Ieder jaar vind er een opa Jandag plaats. Rond de datum van zijn verjaardag wordt er een familiedag georganiseerd. Dit jaar was het de beurt aan K. en M. Een dagje Limburg. s'Morgens waren we welkom in Roermond voor koffie met limburgse vlaai. Daarna op naar de Maasboulevard in Wessem. Daar lag een boot klaar van rederij Cascade. We begonnen met een lunch en daarna konden we buiten op het dek gezellig samenzijn. Na deze tocht werd er een "stadswandeling" gemaakt onder leiding van een gids door Wessem. Daarna vertrok de stoet met een toeristische route naar Asenray. Waar we in een kerkje genaamd "Thélème" wat konden drinken. Hierna was er een buffet en konden we genieten van brood, garnalen, zalm, olijven, kaasjes, paté, salades, rijst, zuurvlees. En voor toe een ijsjes met fruit. Na een gezellige dag en met volle buik keerden wij huiswaarts.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Esther! Het was zeker gezellig tijdens de Opa Jan Dag! We hebben heerlijk kunnen uitwaaien op de boot en daarna lekker gegeten.

Afgelopen donderdag ook weer met de hele familie samen geweest; zulke 'feestjes' blijven gewoon gezellig vind ik! Leuk dat jij er ook steeds vaker bij bent :-)

Wat een mooie foto's maak je toch! Ziet er echt professioneel uit.

Groetjes aan allemaal & tot de volgende keer!
Iris.

## ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ##