dinsdag 27 juni 2006

Noodweer

De zondag begon redelijk. We hadden allerlei plannen. Grote J. ging met puber J. naar de British Autojumble in Waalwijk. Een gratis evenement voor alle bezitters van Britse klassiekers. Er staan een aantal dealers met onderdelen. Of je kunt zelf je overbodige onderdelen verkopen. Je kunt er picknicken. We hebben eens een jaar cakejes gebakken, om daar te verkopen. Ook neemt onze grabbelton voor twintig eurocent vaak gretig aftrek.

Ik ging met S. naar de Natuurmarkt op 't loo in Bergeijk. Kraampjes met biovoedsel, kruidendokter, kruidenplanten, gesponnen wol, wasnoten, linnen, ivn. Je kon er koffie met biologische koek nuttigen. En natuurlijk de natuurtuin. S. vond het zo interessant dat hij zich er toch wel twee uurtjes vermaakt heeft.

Maar de lucht boven ons hoofd was niet rustig. Al heel de dag niet. Aan het begin van ons bezoek aan de markt drupte het een beetje, maar dit hield toch weer op. Toch maar voorbereidingen getroffen voor de barbeque. Tegen de tijd dat we het vlees erop wilde leggen, kwam er een hele, maar dan ook echt een hele, donkere lucht aan. Zo donker dat iedereen het de moeite waard vond om dit te bekijken door het raam. Ik heb er een aantal foto's van proberen te maken. Het was een zwarte deken die over het landschap trok. Zo hadden we het nog nooit gezien. En inderdaad brak het noodweer uit. De barbeque hebben we toen maar naar binnen verplaatst.


Noodweer, originally uploaded by thatsme(e).

Geen opmerkingen:

## ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ##