dinsdag 26 februari 2008

T.V. opnames


Bij J. op school kwam een schrijfster op bezoek. Zij heeft een boek geschreven met in de hoofdrol een dove jongen. De stille dief gaat over twee jongens die bij opa en oma op de camping logeren. Daar gebeuren rare verdwijningen. De jongens gaan op avontuur om dit mysterie op te lossen. Zo maken ze allemaal spannende dingen mee. J. heeft het boek gelezen. Nu is hij door de schrijfster uitgenodigd om haar te intervieuwen. A.s. zaterdag reist J. naar hilversum voor televisieopnames. Hij is te gast bij de VPRO in het programma Villa Life. De opnames worden uitgezonden op zondag 9 maart van 10.00 tot 11.00 uur. Dus kijken!

maandag 25 februari 2008

Yurls

Yurls betekent: your urls. Op yurls.net kun je gratis een pagina's aanmaken. Hierop kun je dan je favouriete urls, feeds, gadgets, filmpjes, foto's zetten. Je maakt eigenlijk je eigen startpagina. Vandaar voortaan een link naar mijn

op deze site en geen lijstjes meer met links.

zaterdag 9 februari 2008

Pubers


Ik begin steeds meer te merken dat ik tussen de pubers zit. Het gaat niet over meisjes maar chickies, die gescoord worden. Mijn fiets (silver bullet van sparta) miste van de week ineens zijn fietstassen, van die met allemaal bloemetjes erop. Ik vroeg me al af wie dat had gedaan. En dacht eigenlijk aan een grap. Zo van als ze aanfietst vallen haar fietstassen eraf. Hahaha. Maar dat was het niet. Er bleek op gefietst te zijn. Door wie? Wie wil er nou wel op een hippe fiets rijden, maar dan niet met van de belachelijke fietstassen erop? Juist, ja een puber! J. had hem gebruikt. Toen ik hem ermee confronteerde beaamde hij meteen dat het een gave fiest was, maar dat hij die fietstassen niks vond. Ik heb hem gezegd dat hij mijn fiets na toestemming mocht gebruiken, maar dan wel met fietstassen erop. De coole fiets wint het van die duffe fietstassen. Hij is er nu op weg voor een boodschap.


fotobron: sparta.nl

maandag 4 februari 2008

Carnavalsoptocht Bremspoersengat

BubbleShare: Share photos - eco-friendly toys

Heb je de optocht gemist in het gat van de Bremspoersen? Hier is een uitgebreide fotoreportage van de carnavalsoptocht in Bremspoersengat. En de prijsuitreiking in de Residentie van de Bremspoerskes.

zondag 3 februari 2008

1e prijs de Herrieschuppers





Vandaag was het carnavalsoptocht. Ik heb meegelopen met de groep 8 van T. Het was lekker weer. Maar het dansje kwam ze voort hun neus uit. Ze hebben hun best gedaan. En dat werd beloond. De Herrieschuppers hebben de eerste prijs in de wacht gesleept. En de beker voor meest belovende groep voor de toekomst.

zaterdag 2 februari 2008

Sneeuwpop





Ja hoor. Er stond in een keer een sneeuwpop in de tuin. Het had gesneeuwd! Het was er een van het snelle werk. Want de dooi was alweer ingetreden. Met een tennisbal als neus. Hij is grappig! Handmade by: S.

vrijdag 1 februari 2008

Internet

Wat kun je toch veel met internet. Deze week kwam ik op schoolbank.nl terecht. Hier kun je je oude klasgenootjes terugzoeken. Je kunt opgeven op welke school je gezeten hebt. En je kunt klassefoto's voorzien van alle namen van de personen die op de foto staan. Toen ben ik in mijn oude fotoboeken gaan neuzen. En daar stonden een paar leuke klassefoto's in. En bij iedere foto zat een lijstje met de namen van iedereen in de klas. Dus ik heb de klassefoto's toegevoegd aan de databank van schoolbank.nl. Ook bij hyves kun je zoeken naar oude bekenden. Ik heb er al aardig wat opgesnord. O.a.: wat klasgenoten van de Mavo, een vroegere liefde, mijn eerste buurmeisje, mijn vriendinnetje op de M.S.P.O. Allemaal mensen waar je een tijdje van je leven mee opgetrokken hebt. En die je daarna uit het oog bent verloren. Doordat je verhuisde en ergens anders ging wonen. Wat is het dan leuk om ineens allerlei berichtjes te kunnen schrijven naar elkaar, of live bij te kletsen op kwekker. Of je ontvangt een lange brief per email. Ik geniet ervan.

## ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ##